Кіровоград: на жінку напали та пограбували

Січень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

Застосувавши фізичну силу, зловмисник заволодів грошима 50-річної кіровоградки.

За такі дії молодику загрожує до 6 років позбавлення волі.
У післяобідню пору до помешкання важкохворої пенсіонерки постукав невідомий. Коли жінка відчинила двері, незнайомець зажадав від неї алкогольних напоїв. Почувши відмову, грабіжник відштовхнув господиню та забрав кошти у сумі 300 гривень, які лежали на шафі біля вхідних дверей. Після цього, зловмисник вибіг з квартири та втік у невідомому напрямку.
Налякана жінка розповіла про напад своєму родичу, який і повідомив про пригоду до правоохоронних органів.
Працівники міліції оперативно встановили та затримати правопорушника. Ним виявився 28-річний житель обласного центру.
До речі, чоловік вже має судимість за крадіжку.
- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Сергій Коса.
Правоохоронці радять громадянам бути обачними та дбати про власну безпеку. Аби не стати жертвою грабіжників, у жодному разі не пускайте незнайомих осіб у помешкання. У разі вчинення стосовно вас будь-яких неправомірних дій, негайно звертайтеся до працівників міліції.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool