Кіровоград: на добровільне знесення незаконно встановлених літніх майданчиків залишилося 14 днів

Березень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

Чотирнадцять днів залишилося у власників закладів громадського харчування по вулиці Дворцовій для знесення незаконно встановлених літніх майданчиків.

Про це нагадав секретар міської ради Іван Марковський сьогодні, 16 березня під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради.
Іван Марковський доручив управлінню сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення підготувати звернення до керівників таких підприємств та попередити, що 31 березня демонтаж буде здійснений примусово, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради.
У новому літньому сезоні, запевнив секретар міської ради, торгівля на пішохідній вулиці Кіровограда обов’язково буде здійснюватися, але виключно у формі майданчиків зі столиками і парасольками, без жодного будівництва.
Крім того, Іван Марковський звернув увагу кіровоградської ДАІ на необхідінсть суворого дотримання пішохідного режиму по вулиці Дворцовій, щоб автомобілісти не зайняли місця, звільнені від конструкцій павільйонів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool