Кіровоград: Максим Березкін передав юним футболістам спортивний інвентар та 150 м’ячів

Вересень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

Якісній підготовці юних футболістів у Кіровограді приділяють значну увагу як міська влада, так і керівництво футбольного клубу “Зірка” – команди, де завжди з нетерпінням очікують поповнення з рядів талановитої кіровоградської молоді.

В рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України “Діти – майбутнє України” щодо популяризації в регіонах здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, зокрема футболом, між відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради і футбольним клубом “Зірка” був укладений договір про співпрацю.
11 вересня до комплексної дитячо – юнацької спортивної школи №2 завітав президент футбольного клубу “Зірка” Максим Березкін, який передав юним футболістам спортивний інвентар та 150 м’ячів для забезпечення якісного тренувального процесу.
Спортивна школа отримала цього дня і подарунки від міської влади. Секретар міської ради Ігор Волков та заступник міського голови Вадим Дрига вручили вихованцям спортивної школи 2 універсальних тренажери, лежаки для штанги та тренажери для тулуба.
Директор спортшколи Сергій Лавриненко щиро подякував міській владі і футбольному клубу “Зірка” за чудові подарунки і висловив переконання, що це лише перші кроки на шляху до тісної співпраці, яка вже найближчим часом допоможе відкрити нові зірки на футбольному небосхилі Кіровограда.

Джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool