Кіровоград: магазин "Вікна Корса" став ще одним учасником програми

Вересень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1194 | Коментарі: 0

Відтепер клієнти ПриватБанку отримуватимуть приємні 5% бонусів за виготовлення та придбання товарів в магазині “Вікна Корса”.

Бонус Плюс - це загальнонаціональна програма лояльності, створена ПриватБанком та підприємствами, які приймають до сплати пластикові картки ПриватБанку. Клієнти Банку отримують грошові бонуси за кожну проплату в закладах будь-якої сфери - торгівельної, аптечної чи обслуговування. Накопичені бонуси можна витратити в торговій точці чи аптечній мережі, що бере участь у програмі Бонус Плюс.

При оплаті картками ПриватБанку з логотипом Бонус Плюс в магазині “Вікна Корса” всі клієнти отримають 5% бонусної винагороди від суми, потраченої на виготовлення та придбання металопластикових вікон, балконів чи жалюзі. Не варто й говорити про зручність та вигідність проплат покупок чи послуг через POS-термінали картками ПриватБанку.

“Бонус Плюс - це унікальна програма ПриватБанку, яка надає можливість кожному клієнту не тільки отримувати приємні бонуси та заощаджувати. Основним нашим завданням є те, аби кожен кіровоградець відчув себе привілігованим клієнтом ПриватБанку, - розповідає директор Кіровоградського регіонального управління Приватбанку Ростислав Масло. - Відрадно, що партнерів програми в регіоні стає все більше. А це означає, що росте довіра кіровоградців до найбільшого та найстабільнішого банку держави”.

Щоб використати отримані бонуси, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку чи послугу з рахунку Бонус Плюс.

Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool