Кіровоград: Іван Марковський вітає журналістів міста

Червень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем журналіста!

Завдяки Вашому професіоналізму і наполегливій праці мешканці нашого міста мають змогу слідкувати за перебігом подій у світі, в Україні та у рідному місті. До вашого слова прислухаються, вашу думку цінують і поважають. Ви не лише повідомляєте про події, які відбуваються в нашому регіоні, а й формуєте світогляд, впливаєте на розвиток суспільних процесів. Ваші журналістські матеріали допомагають органам місцевого самоврядування приймати правильні, виважені рішення, а ваші репортажі поповнюють літопис рідного краю. Тож у вас дуже відповідальна робота! Бажаємо вам міцного здоров’я, нових творчих злетів, гострого пера, людського щастя та великої любові і вдячності кіровоградських глядачів, читачів і слухачів!
Секретар міської ради І. Марковський


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool