Кіровоград: інвентаризація захисних споруд цивільного захисту

Листопад 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

Нещодавно у Кіровоградській обласній державній адміністрації відбулося засідання обласної інвентаризаційної комісії з організації заходів, пов’язаних з продовженням проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту.

Засідання проходило під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Чернявського.

Інвентаризація захисних споруд проводиться на виконання розпоряджень Кабінету Міністрів та голови Кіровоградської ОДА. Управлінням ДСНС у Кіровоградській області проаналізовано стан виконання заходів технічної інвентаризації та виготовлення технічної документації на захисні споруди цивільного захисту як об’єкти нерухомого майна. Про це питання детальніше повідомив заступник начальника Управління Ігор Парфьонов.

Керівниками окремих підприємств, установ і організацій, незалежно від форм власності і підпорядкування, не передбачено кошти на утримання та експлуатацію захисних споруд. З метою виправлення ситуації Управління ДСНС направило листи керівникам відомчих організацій, які, в свою, чергу, надіслали відповідні вказівки щодо прискорення вирішення питання техінвентаризації на місцях. Також інспекторським складом сплановано проведення до 15 листопада позапланових перевірок захисних споруд, які не пройшли технічну інвентаризацію.

Крім того, Ігор Вікторович повідомив, що за невиконання заходів щодо проведення техінвентаризації та приведення захисних споруд у належний стан до адміністративної відповідальності притягнуто 51 особу.

За результатами засідання комісії було прийнято ряд рішень щодо покращення стану справ у напрямку обліку захисних споруд.

У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool