Кіровоград: ІІ черга ремонтних робіт в обласному госпіталі для ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Жовтень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1110 | Коментарі: 0

Обласний госпіталь переживає другий етап масштабних ремонтних робіт.

Лише нещодавно в закладі були повністю відремонтовані усі палати. Перший етап реконструкції госпіталю проводився коштом соціально-відповідального бізнесу, а саме - за кожним районом і містами обласного підпорядкування було закріплено певну кількість палат, які території, заручившись підтримкою меценатів, і приводили до належного стану. Тоді було витрачено більше 5 мільйонів гривень. Другу чергу робіт, що офіційно стартувала на початку вересня і включає в себе оновлення усіх мереж, коридорів, додаткових приміщень, фінансує обласний бюджет – а це майже 4 мільйони гривень. Керівник підприємства-генпідрядника ремонтних робіт Сергій Сімонов стверджує, що роботи виконано на 60%. Він переконаний, що взятий темп виконання робіт дозволить завершити реконструкцію госпіталю до Нового року. Головний лікар госпіталю Геннадій Сябренко більш стриманий у подібних прогнозах, але також має чималі надії впоратися із ремонтом вже до кінця нинішнього року. Наразі госпіталь повністю заповнений – тут лікуються 200 осіб, зрозуміло, що уникнути певного дискомфорту від ремонту за дверима їхніх палат складно, але жодних скарг чи нарікань ніхто із них посадовцю не висловив.
Віктор Серпокрилов нинішні умови лікування в обласному госпіталі розцінив, як цілком прийнятні. Найбільш інтенсивний ремонт триває на перших поверхах, на верхніх – лікуються ветерани. Після перевірки ремонтних робіт, Віктор Серпокрилов привітав фронтовиків, ветеранів праці із важливим святом для української держави – Днем визволення від фашистських загарбників.
Під час брифінгу він наголосив, що обласна влада не послаблюватиме своєї уваги до ветеранських проблем і потреб, як того вимагає Президент України та синівський обов’язок перед подвигом батьків.
- Реалізація обласної програми "Зірка пам'яті", що якраз і покликана вирішувати ветеранські проблеми, набирає обертів. Один з доказів – сотні відремонтованих "ветеранських" палат в районних центральних лікарнях, взірцеві палати обласного госпіталю, і виконання обіцяної обласною владою ІІ черги робіт в госпіталі. Заяви Глави держави проо опіку над ветеранами – це не порожні слова, вони підкріплені реальними діями, - наголосив Віктор Серпокрилов.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool