Кіровоград: грабіж на вулиці міста

Червень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 0

За попередніми даними, пізно ввечері підозрюваний відпочивав разом зі своїм другом біля одного з торгових закладів міста.

Там хлопці познайомилися з двома дівчатами. Коли одна з них зібралася іти додому, молодик вирішив заволодіти золотим ланцюжком своєї нової знайомої. Наздогнавши 22-річну кіровоградку, зловмисник схопив її за шию й зірвав ланцюжок з кулоном. Після чого втік у невідомому напрямку. Проте скористатися здобиччю грабіжник не встиг.
Потерпіла відразу ж зателефонувала до правоохоронних органів й повідомила про напад. Працівники карного розшуку Кіровоградського міськвідділу міліції оперативно затримали підозрюваного.
Речовий доказ, а саме – золотий ланцюжок дівчини, правоохоронці знайшли та вилучили за місцем мешкання злодія.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років, – повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Куценко. – Підозрюваного затримано у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool