Кіровоград: до уваги платників податків, які використовують РРО!

Вересень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ звертає увагу, що з 01 січня 2013 року, відповідно до вимог Закону України від 06.07.1995 р. № 265/95-ВР "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг", суб'єктам господарювання необхідно подавати до органів доходів і зборів електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій дротовими або бездротовими каналами зв'язку.

Суб'єктам господарювання, які не мають можливості подання інформації по дротових або бездротових каналах зв'язку, нагадуємо, що 13 вересня 2013 року останній день подання звіту про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) за серпень 2013 року.

Прес служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool