Кіровоград: для безпеки населення бетонні урни будуть прибрані

Березень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1326 | Коментарі: 0

На адресу секретаря Кіровоградської міської ради надійшло звернення від УМВС України в Кіровоградській області з пропозицією щодо створення умов для максимально безпечного перебування населення в місцях масового скупчення.

Для цього міліція рекомендує замінити наявні бетонні урни для побутового сміття, що встановлені біля магазинів, кафе, ресторанів, ринків тощо, на сучасні легкі металеві перфоровані (з наскрізними отворами).
В органах внутрішніх справ обгрунтовують це тим, що останнім часом терористи розміщують вибухонебезпечні об’єкти в урнах для побутового сміття (наприклад, серія вибухів у м. Дніпропетровську та у м Харкові).
Міська рада звертається з проханням до керівників підприємств, установ та організацій підтримати пропозицію УМВС України в Кіровоградській області.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool