Кіровоград: «День відкритих дверей» у спортшколі «Надія»

Вересень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1363 | Коментарі: 0

Пр роботу дитячої спортшколирозповів її директор Станіслав Рой. Вже 38 років поспіль школа не тільки прикрашає своїм зовнішнім виглядом центральну частину міста, а й несе гучну спортивну славу Кіровоградщини далеко за межі нашої країни.

 Починаючи з 1996 року вихованці школи представляють Україну на Олімпійських іграх. За цей час тренерами-викладачами школи, а їх у закладі працює 34, підготовлено 2 заслужених майстри спорту України, 8 майстрів спорту міжнародного класу, 114 майстрів спорту України, тисячі спортсменів масових розрядів.
Станіслав Рой зазначив, що окрім навчально-тренувальної та виховної роботи з учнями, школа проводить ще й оздоровчу роботу серед населення - щомісяця абонементні групи плавання, важкої атлетики, спортивної гімнастики відвідує велика кількість кіровоградців.
Як досвідчені, так і наймолодші вихованці школи продемонстрували гостям свої показові виступи, різноманітні спортивні вправи.
Очільник області оглянув майже усі приміщення закладу, переконався, що деякі з них потребують капітального ремонту і запевнив, що обласна влада докладе максимум зусиль для реалізації запланованих робіт. На підтвердження своїх слів посадовець вручив керівнику спортшколи сертифікат на акробатичну доріжку.
- Ми даруватимемо не лише спортивне знаряддя, а й зробимо капітальні видатки на ремонт цього чудового закладу, особливо плавального блоку. І хоча сьогодні ми вже маємо Олімпійський рівень підготовки спортсменів, але ще є куди рости. Адже Президент України наголошує, що задля покращення здоров’я громадян, формування здорового способу життя, особливо молоді, та зміцнення міжнародного іміджу України, розвиток фізичної культури і спорту є пріоритетним у розвитку держави, - підсумував Андрій Ніколаєнко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool