Кіровоград: чоловік отримав ножове поранення від свого родича

Березень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 820 | Коментарі: 0

За попередніми даними, 45-річний підозрюваний проживав з потерпілим в одному будинку.

Під час конфлікту, який переріс у бійку, старший чоловік отримав ножове поранення. Якщо вину підозрюваного буде доведено, йому загрожуватиме тюремне ув’язнення терміном до 8 років.
Сварка між родичами через непорозуміння сталася ще 9 березня.
Отримавши проникаюче ножове поранення в живіт, 57-річний потерпілий з незрозумілих причин більше тижня не звертався за допомогою до лікарів. Коли чоловіка врешті доправили до лікувального закладу сусіди, його стан був вкрай важким. Поранений потребував термінового оперативного втручання.
Поки медичні працівники боролися за життя пацієнта, правоохоронці встановили особу, яка підозрюється у скоєнні даного злочину. Ним виявився родич потерпілого.
- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», - розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Компаніївського РВ УМВС України в Кіровоградській області Володимир Кучер. – У справі проводиться досудове розслідування та призначено низку експертиз.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool