Кіровоград: через річку Інгул збудують пішохідний місток

Вересень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1631 | Коментарі: 0

Cьогодні, на засіданні технічної ради виконавчого комітету Кіровоградської міської ради була розглянута пропозиція мешканців правобережної частини міста щодо виділення коштів на будівництво пішохідного містка через річку Інгул в районі вулиці Каховської для сполучення житлового масиву з центром міста.

Ескізний варіант пішохідного містка розроблений проектним інститутом ПАТ «Кіровоградагропроект». Загальна вартість проекту складає 500,0 тис. грн.
Члени технічної ради виконавчого комітету одноголосно підтримали дану пропозицію з подальшим погодженням на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку і винесенням на розгляд сесії Кіровоградської міської ради.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool