Кіровоград: через несприятливі погодні умови виникає багато аварій

Жовтень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

Упродовж осінньо-зимового періоду, через несприятливі погодні умови виникає багато аварій у системах енерго-, газо- і теплопостачання.

Порушується рух автомобільного та комунального транспорту, тимчасово припиняється транспортне сполучення з населеними пунктами, що негативно впливає на життєзабезпечення населення, сталу роботу важливих об’єктів соціальної сфери та господарського комплексу.
Основною складовою ефективних дій служб цивільного захисту міста є організація взаємодії між органами місцевого самоврядування, службами цивільного захисту, організаціями та установами.
Відтак, з метою перевірки готовності органів управління, сил та засобів служб цивільного захисту області до дій у разі загрози та виникнення аварій, інших надзвичайних подій унаслідок ускладнення погодних умов, було проведено спільні командно-штабні навчання, в яких крім підрозділів У ДСНС України в області прийняли активну участь перший заступник міського голови – голова міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Каніщев В.М., управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Кіровоградської міської ради – як координатор дій виконавчих органів міської ради у сфері цивільного захисту населення і території міста від надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру, сили та засоби спеціалізованих служб обласного центру.
Тренування відбувалися у два етапи. На першому була відпрацьована теоретична частина підготовки до дій. На другому відбулася демонстрація практичних дій сил та засобів служб цивільного захисту області та міста.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool