Кіровоград: через несприятливі погодні умови виникає багато аварій

Жовтень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

Упродовж осінньо-зимового періоду, через несприятливі погодні умови виникає багато аварій у системах енерго-, газо- і теплопостачання.

Порушується рух автомобільного та комунального транспорту, тимчасово припиняється транспортне сполучення з населеними пунктами, що негативно впливає на життєзабезпечення населення, сталу роботу важливих об’єктів соціальної сфери та господарського комплексу.
Основною складовою ефективних дій служб цивільного захисту міста є організація взаємодії між органами місцевого самоврядування, службами цивільного захисту, організаціями та установами.
Відтак, з метою перевірки готовності органів управління, сил та засобів служб цивільного захисту області до дій у разі загрози та виникнення аварій, інших надзвичайних подій унаслідок ускладнення погодних умов, було проведено спільні командно-штабні навчання, в яких крім підрозділів У ДСНС України в області прийняли активну участь перший заступник міського голови – голова міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Каніщев В.М., управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Кіровоградської міської ради – як координатор дій виконавчих органів міської ради у сфері цивільного захисту населення і території міста від надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру, сили та засоби спеціалізованих служб обласного центру.
Тренування відбувалися у два етапи. На першому була відпрацьована теоретична частина підготовки до дій. На другому відбулася демонстрація практичних дій сил та засобів служб цивільного захисту області та міста.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool