Кіровоград: були організовані екскурсії для дітей по місту

Вересень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 0

Службою у справах дітей виконавчого комітету Кіровоградської міської ради в рамках святкування 259-ї річниці з дня заснування Кіровограда 17 вересня та 18 вересня 2013 року були організовані екскурсії для дітей по місту Кіровограду.

Вихованці комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів, ліцей «Сокіл», центр позашкільного виховання Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» та комунального закладу «Дитячий будинок «Наш дім» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» отримали незабутні враження від екскурсії проведеної Оленою Классовою, головним зберігачем фондів Кіровоградського державного музею музичної культури імені Кароля Шимановського, яка ознайомила дітей з історією нашого міста, розповіла про видатних людей, мешканців Кіровограда.
Організатори висловили щиру вдячність адміністрації та колективу ТОВ «Єлисаветградська транспортна компанія» за наданий транспорт для проведення такого пізнавального та змістовного заходу для дітей.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool