Кіровоград: біля одного із торгівельних закладів підрізали хлопця

Січень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1592 | Коментарі: 0

Внаслідок раптово виниклого конфлікту біля одного із торгівельних закладів обласного центру 19-річний потерпілий з тяжким тілесним ушкодженням потрапив до лікарні, а підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні було доставлено місцевого мешканця з ножовим пораненням.
Пізно ввечері, між двома парубками, що перебували біля одного з торгівельних закладів міста, раптово виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Намагаючись вступитися за свого товариша, зловмисник дістав ножа й наніс ним удар у спину 19-річному жителю обласного центру. Після чого втік з місця події.
Від отриманого поранення хлопець знепритомнів. Очевидці події відразу ж викликали швидку допомогу.
Працівники міліції оперативно встановили особу підозрюваного. Ним виявився 21-річний кіровоградець. Молодику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.
- За цим фактом розпочато досудове слідство за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - розповів т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Сергій Коса. - Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області

 

 

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool