Кіровоград: безкоштовне харчування дітей учасників АТО

Березень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 2103 | Коментарі: 0

З метою соціальної підтримки учасників антитерористичної операції на сході України виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вніс зміни до власного рішення від 22 січня 2015 року № 48 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей, батьки яких є учасниками АТО, на 2015 рік».

Внесені зміни ліквідують процедуру щомісячного оновлення довідок про участь батьків дітей в антитерористичній операції.
Відтепер учні, вихованці, які відносяться до цієї пільгової категорії, звільняються від плати за харчування з дня подання заяви до навчального закладу до 31 грудня 2015 року.
У разі, якщо батько учня чи вихованця загинув під час проведення АТО на сході країни у попередньому році, пільга встановлюється з 01 січня до 31 грудня 2015 року.
Рішенням також передбачається, що заявник повинен самостійно протягом доби повідомити адміністрацію навчального закладу про завершення терміну перебування в зоні АТО, для припинення безкоштовного харчування.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool