Керівництво Устинівського виправного центру притягнуто до відповідальності

Січень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

За результатами розгляду звернення щодо неправомірних дій працівників Устинівського виправного центру №37 по відношенню до журналіста, керівництво та троє працівників установи притягнуто до відповідальності.

Зокрема, проведена прокуратурою області перевірка засвідчила, що трьома працівниками установи виконання покарань при спілкуванні з заявницею було допущено порушення Кодексу етики та службової поведінки персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України, у зв’язку з чим вищезазначені особи притягнуті до дисциплінарної відповідальності.
Разом с тим, за результатами перевірки та службового розслідування Управління Державної пенітенціарної служби України в області фактів умисного перешкоджання законній професійній діяльності, як журналіста, з боку працівників виправного центру не встановлено.
Тож, підстави для вжиття інших заходів прокурорського реагування наразі відсутні.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool