Керівництво «Кіровоградтепло» попереджено про можливе припинення газопостачання

Січень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

ВАТ «Кіровоградгаз» надіслало лист на адресу директора ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» з попередженням щодо можливого примусового припинення (обмеження) газопостачання з 10 години 15 січня шляхом відключення від газових мереж газоспоживаючого обладнання у випадку, якщо не будуть вжиті певні заходи.

Зокрема, у листі зазначається, що станом на 29 грудня 2017 року ПАТ «Укртрансгаз» не підтвердило номінації (планові обсяги) природного газу на першу-третю декади грудня 2017 року та на першу декаду січня 2018 р. для ДП «Кіровоградтепло». У такій ситуації відбір газу класифікується як несанкціоноване споживання і констатується порушення Кодексу газорозподільних систем природного газу.

Разом з тим НАК «Нафтогаз України» повідомила, що не здійснювала постачання природного газу для потреб ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» в жовтні та листопаді 2017 року. Компенсація неврегульованого балансу природного газу у такому випадку стягується з ВАТ «Кіровоградгаз». У жовтні минулого року вона склала 13 834 511,14 грн., у листопаді - 82 546 896,42 грн.

Для виключення процедури балансування на обсяги неврегульованого небалансу природного газу ВАТ «Кіровоградгаз» вимагає від ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» терміново вирішити питання з постачальником щодо виділення планових обсягів на грудень 2017 року.

Усвідомлюючи важливість сталого опалювального сезону, з метою виключення необхідності проведення примусового припинення газопостачання та недопущення соціальної напруги в місті голова правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Гладкий звернувся до міського голови м. Кропивницький Андрія Райковича та голови Кіровоградської ОДА Сергія Кузьменка з проханням вплинути на керівництво підприємства ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА», аби своєчасно врегулювати питання виділення та підтвердження номінацій (планових обсягів) на грудень 2017 р. та на січень 2018 року.

Департамент з корпоративних комунікацій. ВАТ "Кировоградгаз"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool