Керівник поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко привітав колегу-фронтовика

Травень 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1127 | Коментарі: 0

Дмитру Сафроновичу Касьяну – полковнику у відставці, екс-керівнику карного розшуку Маловисківського районного відділу міліції – 89 років.

 Через поважний вік ветеран не зміг взяти участь в святковому марші, як раніше. Нині, офіцер приймав почесних гостей у себе вдома. Потиснути руку колезі, подякувати за подвиг і багаторічну службу, привітати зі святом Перемоги прибув особисто керівник поліції Кіровоградщини полковник Кондрашенко.

Очільник поліції побажав ветерану міцного здоров’я, довгих років життя і мирного неба над головою, а також вручив вітальну адресу, гостинці та «премію».
Розчулений увагою до себе дідусь розповів Сергію Григоровичу, як 17-річним парубком потрапив на фронт, і як потім вступив на службу до органів внутрішніх справ у Маловисківському районі. Розпочинав у підрозділі дільничних інспекторів, згодом перейшов до карного розшуку, а потім працював керівником розшуку районного відділу.
Цікавила ветерана і нинішня діяльність поліції. Висловлюючи вдячність за привітання, Дмитро Сафронович побажав керівнику відомства і його колективу успіхів у роботі, легкої служби та, звісно ж, миру.

- Потиснути руку полковнику-фронтовику, подякувати за його подвиг, багаторічну роботу в карному розшуку, було надзвичайно приємно. Та внутрішня виправка, яка є в цього поважного офіцера відчувається й досі, незважаючи на те, що зараз він хворіє. Нехай якнайшвидше одужує і живе довго. Пишаємося ним та усіма нашими ветеранами. Вдячні їх за Велику Перемогу, яку вони відвоювали для усіх нас, – зазначив Сергій Кондрашенко.

За дорученням керівника поліції області працівниками кожного територіального підрозділу було проведено заходи із вшанування ветеранів. За місцем проживання їх відвідували молодші колеги, дарували квіти та передали гостинці, аби сивочолі правоохоронці відчували турботу про себе і безмежну вдячність за доблесть та героїзм, виявлені ними при звільненні від ворога рідної землі.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool