Іван Марковський привітав усіх воїнів-визволителів Кіровограда (ФОТО)

Січень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1450 | Коментарі: 0

Сьогодні, 6 січня, напередодні визволення Кіровограда з нацистської окупації, секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський та начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк відвідали тих ветеранів війни, які брали участь у звільненні нашого міста, що тривало протягом п’ятого – восьмого січня 1944 року.

У Кіровограді зараз проживає семеро ветеранів-визволителів: Катерина Костянтинівна Бодялова, Іван Васильович Братушко, Григорій Никифорович Бурлака, Валентина Семенівна Долженко, Марко Пилипович Линченко, Марія Петрівна Майданюк, Раїса Петрівна Микуленко. Всі ці родини і відвідав секретар міської ради напередодні святого для них дня визволення міста від німецької окупації. Щиро привітав кожного зі святом, низько вклонився подвигу цих сивочолих ветеранів, які й донині, не зважаючи на свій поважний вік, намагаються залишатись у строю і самі себе називають «старою гвардією».
Ветерани чекали керівництво міста у своїх оселях. Радо зустрічали гостей, запрошували до святкових столів, адже й Новорічні свята ще не закінчились і за народною традицією кожен гість, що відвідує домівку господаря у ці Різдвяні дні є жаданим та поважним.
Разом із теплими словами привітань, Іван Марковський вручив героям - визволителям грошову допомогу та подарунки.

джерело, фото Ігоря ФІЛІПЕНКА

секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський та начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool