Іван Марковський: неоподаткована площа квартир у Кіровограді буде збільшена

Січень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 2579 | Коментарі: 0

Міський бюджет у Кіровограді приймається максимально відкрито. На цьому наголосив секретар міської ради Іван Марковський під час прес – конференції сьогодні, 13 січня

Іван Марковський відзначив деякі особливості цьогорічного бюджетного процесу. Він звернув увагу, що чинне бюджетне законодавство перекладає на плечі місцевих влад значну кількість обов’язків і, у той же час, не дає ефективних важелів впливу, як того вимагають засади децентралізації влади. - Скорочені на 15% надходження від податку з доходів фізичних осіб були журавлем в наших руках, - підкреслив секретар міської ради, - Натомість впровадження нових податків для міської казни з нерухомості, транспортного збору та акцизів поки що можна розцінити, як синицю в небі. Проект міського бюджету вже готовий для розгляду на сесії міської ради і йому передуватиме активна робота в комісіях та на узгоджувальних радах, відзначив Іван Марковський. Депутати уважно підійдуть до визначення ставок нових податків і умов оподаткування. - Без сумніву, наприклад, у Кіровограді податкова пільга на житлову площу квартир, що не обкладається податком, буде збільшена мінімум до 65 метрів квадратних, - запевнив Іван Марковський. – Адже 40% відсотків помешкань у багатоквартирних будинках, зведених у Кіровограді за чешським проектом, мають площу 63 квадратних метри.

джерело, Фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool