Інтуїція не підвела (ФОТО)

Липень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 2019 | Коментарі: 0

Досвідчені працівники ДАІ з потоку автотранспорту якимсь тільки їм відомим чуттям вибирають ті транспортні засоби, які потрібно зупинити, оскільки, або ж виникли підозри, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння, або ж документи водія чи на вантаж не відповідають дійсності, або ж автомобіль перевозить заборонені речі тощо Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області

 Так сталося і у пригоді, учасниками якої був екіпаж 1-ї роти ДПС батальону ДПС УДАІ УМВС в Кіровоградській області сержант міліції Костянтин Березневич та молодший сержант міліції Євген Дедушев.
- О девятій вечора ми заступили на службу, - говорить Євген Дедушев. – Наш екіпаж стояв на 75-му кілометрі бетонки за селом Перчунове Добровеличківського району, неподалік з кордоном Миколаївської області. О пів на першу ночі напарник подав сигнал для зупинки вантажному автомобілю «Сканія». Коли водій законослухняного зїхав на узбіччя і зупинився, ми побачили що з-під тенту валує дим.
«Сканія» їхала з Одеси, де завантажилася на ринку «7-й кілометр» дитячим одягом, до Кіровограда. Що стало причиною займання, ні водій, ні експедитор, який їхав з ним в кабіні, пояснити не могли. Припустили, що в Одесі необачно залишив у кузові окурок хтось з вантажників. У дорозі тюк почав тліти і за дві години руху до Кіроградщини загорівся одяг.
- Ми спочатку гасили полум’я своїм вогнегасником та
вогнегасником «Сканії», - продовжує Дедушев. - Але не вдавалося збити вогонь. Тоді принесли великий 100-літровий вогнегасник із сусідньої АЗС. Але й він не допомагав. Довелося розвантажувати кузов і паралельно гасити джерело займання. На місце пригоди викликали еменесників з Добровеличківки. Боротьба з вогнем тривала до п’ятої ранку і закінчилася лише, коли вивантажили на узбіччя усі 30-кілограмові тюки з одягом.


Інтуїція не підвела (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool