Інтернет - проект «Відомі люди радять прочитати» набирає обертів

Березень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1308 | Коментарі: 0

Лише нещодавно Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка повідомляла про початок інтернет-проекту «Відомі люди радять прочитати», метою якого є популяризація читання книг серед молоді, (http://lib.kr.ua/index.php?menuid=83) а вже можна говорити про те, що він набуває популярності серед мешканців області і не тільки!

До участі в проекті приєдналися відомі кіровоградці різних сфер діяльності – можновладці, працівники культури та освіти, підприємці, громадські діячі. Новими дописувачами проекту стали: Євгенія Шустер - начальник управління у справах преси та інформації КОДА; Вікторія Талашкевич – координатор Кіровоградського прес-клубу реформ; Олег Семенюк – ректор Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка; Олександр Працков - директор модельного агентства «STAR FASHION», участник кулинарного шоу «МАСТЕР ШЕФ» на каналі «СТБ»; Андрій Табалов – генеральний директор групи компаній «Формула Смаку»; Наталія Трішина – гостьовий редактор ранкового шоу «Ранкова кава» Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії та інші. 

Особливою приємністю стала участь у проекті Сергія Миколайовича Ларіна - голови Кіровоградської обласної державної адміністрації. Він не лише висловив свої думки стосовно читання, але й надав кілька корисних порад стосовно книг, які варто прочитати, щоб стати успішною людиною!
Кіровоградці прагнуть до читання! Про це свідчать анкети, що залишають відвідувачі на сторінці проекту. Нагадуємо, що усі бажаючи також можуть стати його учасником, заповнивши анкету на сайті (http://lib.kr.ua).
Ми продовжуємо проект і будемо запрошувати до участі саме тих людей, про чиї читацькі уподобання Ви бажає дізнатись.
Тож заходьте на сайт, знайомтеся з проектом і обов’язково читайте гарні книги!

Інформаційний партнер проекту – інтернет-видання «Fotoinform».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool