Імовірних крадіїв огорожі з кладовища виявили кропивницькі патрульні

Листопад 01, 2018 | Новини | Переглядів: 774 | Коментарі: 0

Вчора близько 15-ї години на вулиці Мурманська інспектори виявили автівку, що мала явну технічну несправність

Патрульні зупинили її та згідно ст.34 ЗУ «Про Національну поліцію» провели поверхневу перевірку, в ході якої виявили шокуючу знахідку. В багажному відділенні автівки знаходилось декілька металевих секції огорожі, імовірно, з кладовища.

На питання патрульних про походження вантажу, водій та його пасажир не придумали нічого краще, ніж сказати, що знайшли металеві конструкції неподалік сільського цвинтаря в Кіровоградському районі та везли їх до пункту прийому металобрухту.

Надалі водієм, його пасажиром та вантажем будуть займатися слідчі Кропивницького ВП.

Скоєне містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.297 ККУ (наруга над могилою), санкція якої встановлює максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool