Громадянин -2015

Липень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1439 | Коментарі: 0

26 липня 2011 року о 10 год. в малому залі Кіровоградської ОДА відбудеться семінар-нарада голів Громадських рад при органах виконавчої ради Кіровоградської області.

Ініціатором і організатором події виступила Громадська рада при Кіровоградській обласній державній адміністрації на чолі з головою ради С.М. Подорожним. У програмі буде висвітлено ряд важливих для розвитку та роботи Громадських рад нашої області питань. Зокрема, обговорення проекту обласної програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства Кіровоградської області на 2012-2015 роки («ГРОМАДЯНИН – 2015») та обговорення й підписання меморандуму про співпрацю голів Громадських рад при органах виконавчої влади Кіровоградської області.
Семінар-нарада відбудеться за участі першого заступника голови Кіровоградської обласної ради О.С. Шаталова та заступника начальника управління внутрішньої політика Кіровоградської ОДА А.Г. Стояна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool