Екс-правоохоронець, який убив дiвчину, проведе за гратами 12 рокiв

Грудень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

Апеляцiйний суд Кiровоградської областi залишив без змiн вирок суду першої iнстанцiї про позбавлення волi на 12 рокiв екс-правовохоронця, який вбив 21-річну жительку Гайворонського району.

Колишній міліціонер ізолятора тимчасового тримання Гайворонського райвідділу УМВС в області пiсля сварки з дiвчиною задушив її та залишив у лiсосмузі.

Коли його затримали, у вбивствi зiзнався, проте заявив, що має розлади психiки та не розумiє, як усе сталося. У ході розслідування кримінального провадження було проведено двi судмедекспертизи, якi показали рiзнi результати. Одна з них зазначала, що вбивця неосудний, адже перебував у станi афекту. Суд призначив третю комплексну судово-психологоприхіатричну експертизу, яка й довела, що чоловiк осудний.

Не погоджуючись iз вироком про позбавлення волi на 12 рокiв, захист засудженого подав апеляцiйну скаргу i просив суд зменшити строк ув'язнення до 5 рокiв. У суді апеляційної інстанції прокурором доведено в повному обсязі вину чоловіка у скоєнні вказаного злочину та вирок суду першої інстанції в частині кваліфікації злочину (ч. 1 ст.115 КК України) та призначеного покарання залишено без змiн.

Нагадаємо, трагічна подія мала місце 11 серпня минулого року.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool