Едуард Клюєнко: буква закону повинна бути обов’язковою для всіх

Листопад 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1466 | Коментарі: 0

Чим ближче до дати проведення Вільнюського саміту, де має вирішитися доля Угоди про асоціацію України з ЄС, тим більше уваги політиків – як вітчизняних, так і закордонних – прикуто до ситуації з ув’язненням екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

Майже всі експерти пов’язують євроінтеграційні перспективи України з вирішенням цього питання. Народні депутати напружено працюють у Верховній Раді над формуванням необхідної юридичної бази для виїзду ув’язнених на лікування за кордон. Але щоразу виникають все нові й нові подробиці, які ускладнюють процес прийняття «соломонова рішення».
Так, у засобах масової інформації з’явилися дані про те, що ЄС нібито може зняти «питання Тимошенко» через нові обставини справи Павла Лазаренка. Йдеться про солідні суми на закордонних рахунках та про причетність у фінансових махінаціях Юлії Тимошенко. З іншого боку, Кабмін України вже оголосив намір повернути у країну 4 млрд гривень, фактично вкрадені у народу.
Зрозуміло, що ці гроші не будуть зайвими у державному бюджеті, особливо в нинішніх непростих умовах. Та й громадська думка, спираючись на результати соціологічних досліджень, однозначно доводить: люди прагнуть соціальної справедливості. Вони вважають, що буква закону повинна бути обов’язковою для всіх – і для посадовців, і для простих громадян.

Едуард Клюєнко,
керівник Центрально-Української соціологічної лабораторії,
м. Кіровоград.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool