ДПА: Про видачу довідки про відсутність податкового боргу

Червень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 2086 | Коментарі: 0

Згідно з листом ДПА України від 16.02.04 №2461/7/19-2117/116 із змінами та доповненнями, органи Державної податкової служби надають Довідку про відсутність заборгованості з податків і зборів (обов'язкових платежів) за встановленою формою. Про це інтернет-видання  «FotoInform»  повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Довідка надається у термін до 15 календарних днів, який встановлено для розгляду звернень установ, підприємств, організацій та громадян підпунктами 4.2.7 та 4.2.11 пункту 4.2 Типової інструкції з діловодства в органах державної податкової служби, затвердженої наказом ДПА України від 01.07.98р. N315 (із змінами і доповненнями).
Довідка надається платнику податків на підставі даних карток особових рахунків за умови відсутності податкового боргу. Довідки за встановленою формою надаються за письмовими заявами платників податків щодо підтвердження відсутності податкового боргу та у разі, якщо надання таких довідок передбачено відповідними нормативними актами. При цьому, у довідці вказується відповідний нормативний документ, що передбачає надання органом державної податкової служби такої Довідки, та назва установи (організації, закладу), до якої Довідку буде подано платником податків.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool