До уваги чорнобильців Ленінського району

Серпень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1662 | Коментарі: 0

Одним із актуальних напрямків діяльності управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Ленінської районної у м.Кіровограді ради є організація санаторно-курортного лікування та оздоровлення населення, постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Повідомляємо, що для отримання санаторно-курортної путівки у 2012 році або одержання компенсації вартості самостійного санаторно-курортного лікування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.2000р. №800 «Про затвердження Положення про організацію оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» , необхідно подати заяву та медичну довідку (Форма 070-у) в управління до 15 жовтня 2011 року.

Оксана Гросул начальник відділу компенсаційних виплат постраждалим від аварії на ЧАЕС
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool