You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

До уваги чорнобильців Ленінського району

Серпень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1686 | Коментарі: 0

Одним із актуальних напрямків діяльності управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Ленінської районної у м.Кіровограді ради є організація санаторно-курортного лікування та оздоровлення населення, постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Повідомляємо, що для отримання санаторно-курортної путівки у 2012 році або одержання компенсації вартості самостійного санаторно-курортного лікування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.2000р. №800 «Про затвердження Положення про організацію оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» , необхідно подати заяву та медичну довідку (Форма 070-у) в управління до 15 жовтня 2011 року.

Оксана Гросул начальник відділу компенсаційних виплат постраждалим від аварії на ЧАЕС
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool