До Реєстру великих платників податків України увійшло 16 підприємств Кіровоградської області

Жовтень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 1480 | Коментарі: 0

Міністерством доходів та зборів затверджено Реєстр великих платників податків (наказ від 07.10.2013 № 543). До Реєстру увійшло 2131 підприємство України, в тому числі 16 підприємств Кіровоградської області.

У зв’язку з цим, великим платникам, які включені до даного реєстру та не перебувають на обліку в Спеціалізованих державних податкових інспекціях з обслуговування великих платників, необхідно перейти на облік до таких органів.
Для цього великим платникам до 15 листопада цього року необхідно подати заяву за формою №1-ОПП до відповідного контролюючого органу, зазначеного у повідомленні про включення платника податків до Реєстру великих платників на 2014 рік.
А платникам, які обліковуються у податковій інспекції з супроводження великих платників та яких не включено до Реєстру великих платників на 2014 рік, необхідно стати на облік до податкових інспекцій Міндоходів за місцезнаходженням таких юридичних осіб.
Нагадуємо, згідно з нормами Податкового кодексу України (пп14.1.24 п.14.1 ст.14) великий платник податків - юридична особа, у якої обсяг доходу від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищує п’ятсот мільйонів гривень або загальна сума сплачених до Державного бюджету України податків за платежами, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, за такий самий період перевищує дванадцять мільйонів гривень.
З Реєстром Великих платників податків можна ознайомитись на веб-порталі Міністерства доходів і зборів України у розділі „Реєстри” (http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/113941.html)

Прес-служба ГУ Міндоходів
у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool