До кіровоградських кладовищ підбираються металісти

Червень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1530 | Коментарі: 1

Щомісяця у Кіровограді з’являється по одному незаконному пункту прийому брухту.

І що прикметно – останнім часом вони почали дислокуватися поближче до «джерел збагачення», тобто до кладовищ – мабуть, щоб злочинці не обтяжували себе, бігаючи з уламками огорож, арматури з-під пам’ятників по всьому місту, а могли здійснити свою оборудку, як-то кажуть, не відходячи від каси. Цю тенденцію помітив начальник спецінспекції Кіровоградської міської ради Віктор Іванов.
– Тільки біля Далекосхідного кладовища ми виявили три таких точки, – каже Віктор Іванов. – До слова, на цьому цвинтарі ми саме побачили надпилені металеві огорожі навколо кількох могил, схоже їх хтось уже підготував «під знос», тільки забрати не встиг. На один з трьох пунктів ми потрапити не змогли, на інші все ж пробралися, склали акти про порушення правил благоустрою, передали матеріали в правоохоронні органи.
Біля Ровенського кладовища, за словами Віктора Іванова, діє два пункти прийому брухту, поряд з Лелеківським – один, у приватному домоволодінні, причому діє він практично відкрито, з рекламною вивіскою. Усього ж начальник спецінспекції нарахував по місту 73 пункти прийому брухту.
Міський голова Олександр Саінсус доручив начальнику спецінспекції підготувати повний перелік незаконних пунктів прийому брухту та передати його до міського управління внутрішніх справ, щоб спільними зусиллями навести лад у цьому «бізнесі».

джерело сайт Кіровоградської міської ради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool