До фіскальників Кіровоградщини 4 рази звертались за публічною інформацією

Березень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 893 | Коментарі: 0

Всі запити протягом двох місяців 2015 року надійшли від юридичних осіб.

Запитувачі цікавилися інформацією щодо проведених перевірок, розміру несплачених податків, зборів та інших платежів до бюджетів всіх рівнів, надання копій поданих декларацій тощо.

Всі вони розглянуті у встановлений законодавством термін. За результатами розгляду задоволено 3 запити, відмовлено в задоволенні на 1 запит, у зв’язку з тим, що інформація стосувалася діяльності третіх осіб.

Нагадаємо, що публічна інформація – це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.
Право здійснювати запити на отримання публічної інформації надається Законом України „Про доступ до публічної інформації”, метою якого є забезпечення прозорості та відкритості суб'єктів владних повноважень і створення механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації.

Запит на інформацію до Головного управління ДФС у Кіровоградській області можна надіслати на електронну скриньку e-mail: gu@kr.minrd.gov.ua або поштою: 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool