«Дніпро-80» - володар Кубка президента ФК «Зірка» Максима Березкіна

Червень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 706 | Коментарі: 0

Відбулися вирішальні матчі Кубка президента ФК «Зірка» Максима Березкіна серед юнаків 2002-2003 років народження.

 

За результатами матчів групового етапу, які відбувалися вчора, до півфіналу вийшли «Зірка» (U-12) (Кіровоград), СДЮШОР (Черкаси), «Дніпро-80» (Черкаси) та «ЛНЗ-Лебедин» (Шполянський район). Так склалося, що в сьогоднішніх чотирьох матчах за нагороди три завершувалися внічию і переможець визначався в серії післяматчевих пенальті. Фінальний матч завершився ж в основний час. У першому півфіналі «Зірка» (U-12) і «ЛНЗ-Лебедин» не змогли забити жодного м’яча в основний час, хоча в другому таймі кіровоградська команда мала відчутну територіальну перевагу. У серії пенальті підопічні Дмитра Кононченка завоювали перепустку до фіналу. В іншому півфіналі СДЮШОР і «Дніпро-80» теж подарували післяматчеву серію пенальті, в якій команди виконали по 9 пенальті – пощастило команді «Дніпро-80». Матч за бронзові нагороди видався досить непередбачуваним. СДЮШОР по ходу зустрічі вів у рахунку 3:1, але «ЛНЗ-Лебедин» зміг відігратися. В серії післяматчевих пенальті вже «ЛНЗ-Лебедин» вів у рахунку, і цього разу СДЮШОР відігравався – вдалося вирвати перемогу і посісти третє місце. У вирішальному матчі «Зірка» (U-12) пропустила швидкий м’яч, що вплинуло на хід поєдинку. Кіровоградська команда чималими силами пішла вперед, але не змогла зрівняти рахунок. А після помилки голкіпера був призначений штрафний удар в бік воріт «Зірки» (U-12), після розіграшу якого команда з Черкас забила ще один м’яч – 2:0. У другому таймі в діях юних кіровоградців більше спостерігалося сумбуру, як наслідок менше комбінацій та створених небезпечних моментів. Тож в підсумку «Дніпро-80» став володарем Кубка президента ФК «Зірка» Максима Березкіна.
На церемонії нагородження окрім командних нагород, були вручені і індивідуальні призи. Так, кращим голкіпером турніру став Богдан Плосконос, кращим захисником – Артур Атамась («Дніпро-80»), кращим бомбардиром – Богдан Гора («Зірка» (U-12)) та кращим гравцем – Денис Швиденко (СДЮШОР). Також в кожній з команд турніру були визначені кращі гравці команди: Сергій Копил («Дніпро-80»), Андрій Степовський («Зірка» (U-12)), Олег Ратушний (СДЮШОР), Роман Прокопов («ЛНЗ-Лебедин»), Олександр Возіян (КДЮСШ-2 (2003)) та Артем Саргсян (КДЮСШ-2 (2002)).

Результати матчів:
Півфінал. «ЛНЗ-Лебедин» - «Зірка» (U-12) - 0:0 (по пен. 1:3)
Півфінал. СДЮШОР - «Дніпро-80» - 2:2 (по пен. 6:7)
Матч за 5-6 місце. КДЮСШ-2 (2002) - КДЮСШ-2 (2003) - 0:1
Матч за 3-4 місце. «ЛНЗ-Лебедин» - СДЮШОР - 3:3 (по пен. 5:6)
Фінал. «Зірка» (U-12) - «Дніпро-80» - 0:2

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool