Дитячий дорожньо-транспортний травматизм

Липень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 2283 | Коментарі: 0

З початку року на території Кіровоградської області сталося 12 дорожньо-транспортних пригод за участю неповнолітніх, в результаті яких 1 підліток загинув і 16 - травмовані. 2 ДТП сталися саме з вини юних учасників дорожнього руху. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області
 

Причини цих трагедій, в основному, одні й ті ж, це, перехід дороги в невстановленому місці, несподіваний вихід на проїжджу частину із-за предметів, що обмежують огляд, перехід дороги на заборонний сигнал світлофора, керування транспортними засобами без будь-яких навичок водіння.
З вини ж водіїв сталося 10 ДТП, в результаті яких було травмовано 14 підлітків та 1 дитина загинула. Більше половини з них - діти-пасажири. І в тій чи іншій мірі причиною цих трагедій стала злочинна недбалість дорослих, які перевищили швидкість, переоцінили свої сили і можливості, нарешті, просто не подбали про безпеку своєї дитини.
Найчастіше у ДТП потрапляють діти віком від 7 до 14 років. У більшості випадків учасниками дорожньо-транспортних пригод стають хлопчики.
Управління ДАІ Кіровоградської області звертається до всіх батьків, які мають неповнолітніх дітей.
Шановні батьки, постарайтеся знайти час і поговорити зі своїми дітьми на тему про дотримання правил дорожнього руху на дорогах.
Пам'ятайте! Дитина вчиться законами вулиці, беручи приклад з Вас-батьків, інших дорослих. Нехай Ваш приклад вчить дисциплінованої поведінки на вулиці не лише вашої дитини, але й інших дітей. Намагайтеся зробити все можливе, щоб захистити дітей від нещасних випадків на дорогах!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool