День визволення Кіровограда відзначатиметься в обласному центрі традиційно - 8 січня

Січень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1118 | Коментарі: 0

Цього дня кіровоградці та гості міста прийдуть на Меморіальний комплекс “Фортечні вали”, щоб віддати шану воїнам визволителям рідного міста.

Урочисте покладання квітів на Меморіалі розпочнеться рівно о 10.00. Відразу по закінченні урочистостей ветерани – визволителі візьмуть участь у відкритті Народного музею визволення Кіровоградщини від німецько – фашистських загарбників. Новий музей із оновленими експозиціями працюватиме на четвертому поверсі Кіровоградській гімназії імені Тараса Шевченка.
Цього дня також квіти від кіровоградців ляжуть до усіх пам’ятників, пам’ятних знаків та меморіальних дощок, встановлених у місті на честь героїчних і трагічних років Великої Вітчизняної.
А напередодні, 6 січня, секретар міської ради Іван Марковський, особисто відвідає всіх визволителів Кіровограда – їх залишилося семеро.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool