Cвято «Пісня об’єднує родину» у Кіровограді

Березень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

Колектив Кіровоградської музичної школи №2 ім. Ю.С.Мейтуса в своїй скарбничці мистецьких заходів має чимало цікавих і змістовних проектів, але свято «Пісня об’єднує родину» - чи не найулюбленіше.

Понад 10 років, напередодні 8 березня, концертна зала школи заповнюється маленькими музикантами, їх батьками, бабусями та дідусями, викладачами школи. Чарівні ведучі, викладачі Ольга Черняхович та Оксана Осадчук, яким і належить ідея цього свята, представляють глядачам родини Демцунів, Краусів, Глушко, Філімоненків, Пашевих. Звучать бандури, труба, баяни, акордеони, скрипки, рояль, саксофон, пісні про рідний край.
Цього разу надзвичайно зворушливим став виступ Данила, Микити, та їх тата Леоніда Ткаченків, які присвятили свою пісню улюбленій матусі та дружині, вручили їй троянди. Очікувано майстрним був виступ родин Максименків, Ніколенків, Полтавчуків, які беруть участь у родинному святі від його започаткування.
Не оминули увагою учасники концерту і тривожні події в рідній країні. Дует бандуристів у складі Олександри Баранок та її тата Юрія виконали старовинну стрілецьку пісню «Нас не там весна зустріла», а Егор Черняхович з мамою Ольгою виконали твори з репертуару гурту «Океан Ельзи».
У вітальному слові до присутніх директор школи Валентина Ревенко подякувала родинам за виховання дітей та вручила грамоти за багаторічну співпрацю з педагогічним колективом. Саме такими спільними заходами створюється у школі чуття єдиної родини, патріотичні настрої та дарується естетична насолода від творчого музикування в сім’ї .


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool