Чернівецька область: внаслідок пожежі загинула дитина

Листопад 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

1 листопада у с. Долішній Шепіт Вижницького району під час пожежі в господарській будівлі загинула дитина.

Як зясувалося, троє дітей гралися в господарській будівлі, де було складене сіно. Через дитячі пустощі з сірниками спалахнуло сіно.

Двоє старших дітей (2008 та 2006 років народження) встигли вибігти на вулицю, а наймолодший хлопчик (2010 року народження) вийти з приміщення не зміг. Сіно та дерев’яні конструкції господарської будівлі сприяли швидкому поширенню вогню по будівлі. Діти злякавшись, замість того щоб повідомити про пожежу батьків, почали ховатися.

Сусіди помітивши пожежу зателефонували до Служби порятунку «101». Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої дитини.

ДСНС України звертається до батьків: не залишайте дітей без нагляду, розповідайте їм про правила поведінки з вогнем та навчайте їх правилам безпечної життєдіяльності.

УДСНС України у Чернівецькій області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool