Біля приміщення Кіровоградської ОДА відбувся пікет (ФОТО)

Травень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 1512 | Коментарі: 0

Вчора, 17 травня, відбулася акція у формі пікету, з нагоди приїзду до обласного центру в.о. Міністра охорони здоров’я України Ульяни Супрун

Учасники акції намагалися зустрітися та поспілкуватися з Міністром та отримати відповіді на питання, що стосуються функціонування системи охорони здоров’я в Кіровоградській області

Коли з приміщення Кіровоградської ОДА вийшла в.о. Міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун та підійшла до учасників акції.

З в.о. Міністра поспілкувався організатор акції та закликав її звернути увагу на проблеми охорони здоров’я Кіровоградщини, а саме присутність корупції в лікарнях, скорочення ліжко-місць, закриття лікарень в районах та відсутність лікарів в селах.

Ульяна Супрун вислухала всі запитання та побажання учасників акції та пообіцяла їх вивчити. Також в.о. Міністра зазначила, що реформа медицини призведе до поліпшення ситуації в медичній сфері на території всієї країни вже найближчим часом.
 

Вчора, 17 травня, відбулася акція у формі пікету, з нагоди приїзду до обласного центру в.о. Міністра охорони здоров’я України Ульяни Супрун


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool