Більше мільйона гривень накопичили на бонусних рахунках жителі Кіровоградщини

Листопад 06, 2018 | Новини | Переглядів: 700 | Коментарі: 0

Більше 1,2 млн грн накопичили на свої бонусних рахунках жителі області, купуючи товари в торговельних точках-партнерах програми Бонус Плюс 

ПриватБанку. Кожна покупка, за яку кропивничани розраховуються картками банку, приносить не лише задоволення, але й приємну винагороду.

Як свідчить статистика, більше 43% пос-терміналів ПриватБанку на Кіровоградщині активно працюють по програмі “Бонус Плюс”, надаючи можливість клієнтам заробляти на покупках.

Віднедавна магазин Kids Market, що у Кропивницькому по вулиці Вокзальній, 74, приєднався до програми та став одним із 1220 магазинів Кіровоградщини - партнерів ПриватБанку. Магазин пропонує найширший асортимент товарів для дітей до 3 років і підлітків та гарантує якісні брендові товари за найнижчими цінами. Тут допоможуть у виборі від меблів до іграшок для дитини будь-якої вікової категорії, на будь-який смак і колір, а також подарунки до будь-якої події.

"Ми чудово розуміємо, що розвиток та розширення бізнесу можливе лише у тому випадку використання та застосування сучасних інноваційних важелів, - ділиться враженнями Яна Кучер, директор магазину “Kids Market”. - ПриватБанк надає їх нам і абсолютно безкоштовно. Це чудово, адже на власні розробки та втілення різних програм потрібен час та значні капіталовкладення. ПриватБанк ділиться з нами не лише своїми найсучаснішими програмами, але й клієнтами”.

“Бонус Плюс” - це програма, завдяки якій кожен клієнт ПриватБанку отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок, які можна знову витрачати. Слід лише розраховуватися карткою ПриватБанку в торгових точках-партнерах програми "Бонус Плюс". Бонуси накопичуються на окремому рахунку, який називається бонусним. Витрачати накопичені “бонусні кошти” можна сплачуючи покупки чи послуги з бонусного рахунку по карті ПриватБанку. Для цього при оплаті картою слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку. Доступ до бонусного рахунку автоматично відкритий через будь-яку картку ПриватБанку. Контролювати кількість накопичених і витрачених бонусів можна в банкоматі, в Приват24 чи у спеціальному мобільному додатку.

“Все більше кіровоградських підприємців долучаються до нових технологічних програм ПриватБанку, - розповідає Олена Копієвська, керівник напрямку Бонус Плюс Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми пропонуємо нашим клієнтам найсучасніші та найтехнологічніші пропозиції, які відкривають бізнесу нові можливості збільшення клієнтопотоку, а відповідно і товарообігу”. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool