Бібліотекарі організували інфомікс у Кропинвицькому

Червень 27, 2024 | Новини | Переглядів: 171 | Коментарі: 0

Конституція посідає важливе місце серед інших законів держави. Саме вона є фундаментом для всіх законів у державі.

Під час інфоміксу «Конституція – оберіг нашої державності», який сьогодні пройшов у бібліотеці-філії №10, присутнім нагадали, що таке Конституція,коли була прийнята Конституція України, чому вона є Основним Законом України та про повноваження Конституційного

Суду. Учасникам заходу нагадали і про давню історію (козацьку Конституцію Пилипа Орлика 1710 року). Відвідувачі переглянули відеоролик «Історія Конституції України». Також користувачі давали відповідь на запитання вікторини, вписуючи відповіді у пелюстки квітки, яка була створена у формі «ромашки». Підготовлена книжково-ілюстрована виставка «Конституція – візитівка держави» познайомила відвідувачів з історичним шляхом створення Конституції України та з Конституційним процесом в Україні.

Конституція для кожного з нас стала основним оберегом державності, демократії й соборності України. Кожен з нас повинен діяти, керуючись законом та згідно з совістю, бо в основі Конституції нашої держави – національна свідомість її громадян.

Бібліотекарі організували інфомікс у Кропинвицькому
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool