Безпекову розвагу для малечі влаштували у Кропивницькому (ФОТО)

Березень 15, 2024 | Новини | Переглядів: 484 | Коментарі: 0

Рятувальники завітали до дитячого садочку №3 Незабудка в обласному центрі.

Там на зустріч з ними чекали маленькі шанувальники безпечних розваг. Гра “Безпечна мандрівка”, яку підготували рятувальники для малечі, цього разу трішки пішла не за планом.

Безпекову розвагу для малечі влаштовували у Кропивницькому

Безпекову розвагу для малечі влаштовували у Кропивницькому

Безпекову розвагу для малечі влаштовували у Кропивницькому

Безпекову розвагу для малечі влаштовували у Кропивницькому

А всьому виною - вередлива Баба Яга, що намагалася заплутати учасників казкової мандрівки на шляху до безпеки. Та зробити це нелегко, адже надзвичайники завжди напоготові. Разом з ними діти навчилися відрізняти правильне від хибного, безпечне від небезпечного.

Під час гри діти уявляли себе справжніми пожежними, що мчать рятувати будинок від вогню. А ще допомагали постраждалим та вчилися евакуюватися із задимленого приміщення.

Пригадали й правила у разі зустрічі з вибухонебезпечними знахідками та на прикладах розібрались, де можуть ховатися капосні міни.

У гості до малечі рятувальники завітали з подарунками. Кожен учасник гри отримав збірку повчальних та цікавих історій “Вартові безпеки”.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool