Бажання «легкого» заробітку обернулося кримінальною справою

Березень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1237 | Коментарі: 0

Працівники Ульяновського РВ УМВС України в Кіровоградській області викрили у скоєнні крадіжки 31-річного жителя одного із сіл району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До райвідділу міліції із заявою звернувся голова сільськогосподарського товариства, розташованого в населеному пункті. Чоловік повідомив, що з території літнього приміщення для утримання великої рогатої худоби невідомі особи викрали 85 метрів вакуумної оцинкованої труби, чим завдали збитків на загальну суму близько 4500 гривень. Пропажу виявили, коли оглядали господарську будівлю, тому працівники товариства не могли вказати точну дату викрадення.

У ході проведення першочергових заходів правоохоронці по «гарячих слідах» вийшли на слід підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився місцевий житель, який кілька днів тому надвечір проник на територію приміщення, зірвав трубу і переніс її до свого домоволодіння, потім розпиляв на частини. Наступного дня всього за кількасот гривень зловмисник продав викрадене майно односельцю, у якого працівники міліції і вилучили шматки труби.
Стосовно підозрюваного порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), санкція якої – покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool