Андрій Райкович зустрівся з головами квартальних комітетів обласного центру (ФОТО)

Березень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1759 | Коментарі: 0

Сьогодні, 25 березня міський голова Кіровограда Андрій Райкович зустрівся з головами квартальних комітетів обласного центру.

У своєму вступному слові Андрій Райкович розповів, що цього року на галузь ЖКГ бюджет передбачив понад 62 мільйони гривень. Понад половина цієї суми (а це на 25% більше ніж минулого року) піде на забезпечення належного санітарного стану міста, озеленення, забезпечення утримання та відновлення вуличного освітлення.

- На капітальні видатки цьогоріч спрямуємо понад 20 мільйонів гривень – відзначив міський голова. - З них: на ремонт об’єктів житлового фонду (це покрівлі, ліфти, внутрішньо - дворові дороги) – піде 17 мільйонів гривень. На відновлення мереж вуличного освітлення – більше 3-х мільйонів. За ці кошти передбачається капремонт покрівель на 35 об’єктах, та 80 –ти ліфтів. Пріоритетним напрямком лишається утримання в належному стані доріг міста, проведення ремонту дорожнього полотна і тротуарів, забезпечення умов для безпечного руху.

На цю роботу в міському бюджеті передбачено більше 31-го мільйона гривень. З них на капремонт доріг обласного центру заплановано майже 13 мільйонів гривень, на поточний – 18,5.
У свою чергу голови квартальних комітетів поставили очільнику міста цілу низку питань, які нині турбують багатьох кіровоградців. Питали про ремонт доріг, встановлення вуличного освітлення, ремонт покрівель, нові назви вулиць, рух маршруток та ліквідацію несанкціонованих смітників, яких після того, як зійшов сніг, з’явилось дуже багато на території міста.

З цією проблемою, як запевнив начальник ГУ ЖКГ міськради Олександр Хачатурян, почнуть боротися вже з понеділка. Адже з 28 березня до 28 квітня в місті триватиме місячник благоустрою.
- До місячника ми просимо підключитись всіх вас. Вже незабаром ми закінчимо розбивати наше місто на сектори, аби закріпити за кожним із них відповідального, – наголосив Олександр Хачатурян. – Під час прибирання ми виділимо машини, які безкоштовно забиратимуть сміття, проте заявки на них я прошу надавати хоча б за два - три дні до того, як вони вам будуть потрібні, аби ми створили графік, за яким працюватимуть сміттєвози.

Чимало питань у жителів віддалених мікрорайонів накопичилося до начальника управління транспорту Олександра Вергуна. Люди скаржаться на не дотримання графіку руху маршрутних таксі, особливо в темну пору доби. Тож начальник управління пообіцяв, що в кожному транспортному засобі обов’язково розмістять графік руху. До того ж, за словами міського голови Андрія Райковича необхідно довести до ладу всі міські зупинки.
- Там, де їх немає – встановити, – дав доручення очільник міста, – ті, що є – облаштувати, аби люди могли від дощу та сонця там сховатись. Треба, щоб лавки були на кожній зупинці, та обов’язково, щоб хоч один ліхтар світив.

Важливу інформацію довела до відома голів квартальних комітетів начальник відділу реєстрації місця проживання особи Кіровоградської міськради Катерина Струк. Вона розповіла, що міська влада координуватиме Державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб – підприємців, державну реєстрацію прав на нерухоме майно, реєстрацію місця проживання особи - відповідні пам’ятки роздані учасникам зустрічі.

Також голови квартальних комітетів отримали листівки номерами Гарячої лінії як Сервісного центру муніципальних послуг, куди міський голова закликав їх звертатись, у випадку необхідності. Тривав сьогоднішній діалог понад дві години.

джерело

Андрій Райкович зустрівся з головами квартальних комітетів обласного центру (ФОТО)

Андрій Райкович зустрівся з головами квартальних комітетів обласного центру (ФОТО)

Андрій Райкович зустрівся з головами квартальних комітетів обласного центру (ФОТО)

Андрій Райкович зустрівся з головами квартальних комітетів обласного центру (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool