Андрій Райкович зробив об’їзд прибудинкових територій обласного центру

Березень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1408 | Коментарі: 0

Міський голова Кіровограда Андрій Райкович, разом з начальником головного управління ЖКГ міської ради Олександром Хачатуряном, зробив об”їзд кількох прибудинкових територій міста.

Про зустріч за місцем проживання очільник міста домовлявся з мешканцями багатоповерхівок під час особистого прийому. Перша адреса — вулиця Соборна 22А. Тут люди просять відремонтувати цокольні сходи біля одного з під”їздів, відновити плитку, якою обкладений фундамент та облаштувати вхід в напівпідвальне приміщення. У ньому місцеві жителі влаштували дитячий клуб, де діти займаються шахами, а навіс перебуває в аварійному стані.

Ще одна проблема мешканців - неякісні бетонні кришки каналізаційних люків. Вони замалі і неповністю прикривають отвори. Андрій Райкович дав завдання комунальникам не зволікати з вирішенням питань. - Звичайно, щоб повністю відновити фундамент грошей, виділених на поточний ремонт не вистачить. Треба шукати кошти, Олександре Сергійовичу, й допомогти людям, - доручив міський голова. Наступна адреса — вулиця Попова 13, корпус 2. Тут Андрія Райковича чекав мешканець будинку Валерій Кочубей. Він теж був на прийомі у міського голови, і запросив на оглядини будинку.

Найперше показав підвал, та просив відремонтувати туди вхід. Проблеми в будинку і з дахом. Він вже старий, та протікає під час сильних дощів. Андрій Райкович пообіцяв допомогти з вирішенням проблем людей. Ще одна адреса, куди люди кликали мера — вулиця Попова 15/18. Активістка будинку Алла Папуша писала міському голові у соціальних мережах, і просила приїхати на зустріч з громадою. Сьогодні така зустріч відбулася, прийшло понад півсотні місцевих. Андрія Райковича просили допомогти з вирішенням питання обрізки дерев, встановленням нових кришок люків, та питали, чи боротиметься міська влада з безпритульними собаками.

Андрій Райкович зробив об’їзд прибудинкових територій обласного центру

Андрій Райкович зробив об’їзд прибудинкових територій обласного центру

- Дякуємо Вам, Андрію Павловичу, - підкреслила Алла Папуша. — Ми вже раніше зверталися і просили допомоги — нам не відмовили. Нову кришку люка встановили дуже швидко. Помітно, що команда працює. Проте у нас знову виникають прохання, і чимало питань. Скажіть, чи робитимете щось із безпритульними собаками, яких чимало в місті та нашому дворі зокрема.

Міський голова розповів, що нині вже створена програма, яка дозволить контролювати чисельність чотирилапих безхатченів. - Ми цю програму вже створили. На базі КП «Кіровоград – Універсал 2005» буде організована служба відлову. Цих собак стерилізуватимуть, а потім повертатимуть на місце. В такий гуманний спосіб ми контролюватимемо їх чисельність — зазначив міський голова — програма запрацює, після того, як її приймуть на сесії міської ради.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool