Андрій Райкович: якщо на директора школи буде хоч одна обгрунтована скарга від батьків - наслідки будуть серйозні

Березень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1475 | Коментарі: 0

Міській владі доводиться багато сил і часу відводити на врегулювання конфліктів, які вже мають довгу історію у Кіровограді. На це звернув увагу міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 21 березня.

Найбільший суспільний резонанс останнім часом викликали протестні акції батьків дітей – вихованців хореографічного колективу “Надія” при ЗОШ №18 та мешканців гуртожтку по проспекту Університитетському, 21.

Із директором школи і батьками ми обговорили проблеми і вирішили той шлях, яким веде до припинення протистояння. Справа за професійними діями педагогів, спеціалістів управління освіти.
- Я хочу у цій ситуації наголосити на одному, - сказав Андрій Райкович, - якщо на директора школи від батьків буде хоч одна обгрунтована скарга – будуть відповідні організаційні висновки і серйозні наслідки на всіх рівнях.

Мешканцям гуртожитку виконавчі органи міської ради надали усю можливу допомогу. Тепер залишилося контролювати виконання виробленої дорожньої карти і наданих доручень. У той же час міський голова доручив комунальним службам підтримувати санітарний порядок біля гуртожитку.

- Завершаться суди, ми спитаємо з власників за увесь цей безлад, - запевнив міський голова. – А поки що спецінспекції необхідно забезпечити щоденний контроль за благоустроєм навколо будинку і на кожний випадок його порушення складати акти на власників гуртожитку.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool