Анатолій Бузнік: В кожну лінію влито свіжу кров

Липень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1532 | Коментарі: 0

Головний тренер кіровоградської «Зірки» Анатолій Бузнік підсумував навчально-тренувальний збір команди в Новій Каховці.

Як на мене, загалом підготовчі збори пройшли добре. Команді були надані всі можливі умови, і ми їх використали по максимуму. Але про результат зараз говорити немає сенсу — все покажуть офіційні матчі сезону.

Ви задоволені тими спарингами, які вдалось провести за цей період?
Ми готувались до сезону в Новій Каховці, поблизу Криму, і могли грати з тими командами, які вели свою підготовку теж на півострові або ж у Херсонській області. Думаю, ми використали всі свої можливості в цьому плані, і всі, хто був поблизу і хотів грати, — погодились зустрітися з нами. Чи задоволений я спарингами? — Це не важливо. Головне, що за допомогою цих матчів ми виконали всю заплановану роботу.

По завершенні минулого сезону «Зірку» покинули декілька гравців основи (Бідненко, Ситник, Скороходов), навіть сказати більше — одні із ключових футболістів «Зірки». На сьогоднішній день вам вдалося знайти їм гідну заміну?
Так, немає сумніву, що колектив залишився без одних із передових своїх виконавців. Зараз, на жаль, клуб не може дати тих умов, на які гравці можуть претендувати в інших клубах. Тому довелося розпрощатися з вище перерахованими гравцями, і мені зостається лиш побажати їм успіху. Чи вдалося їх гідно замінити? Цього поки що сказати не можу. У нас комплектація команди проходить і на сьогоднішній день. Ми знаходимо виконавців, що відповідають рівню нашого клубу і намагаємося привити їм найкращі риси, належне їх підготувати і уже разом з ними добиватися перемог. А чи будуть успіхи — це вже залежить від того, як ми попрацювали і як нові гравці влилися в колектив.

Під час зборів у «Зірку» на перегляд приїжджало чимало гравців. Можливо, хтось все-таки приглянувся і зостанеться в команді?
Так, були такі виконавці. Ми вже заключили контракти з усіма футболістами, з якими хотіли це зробити. Але поки що їхні імена не назву, все можна буде дізнатися уже 12 липня, коли буде оприлюднена заявка команди на першість. Там і будуть усі наші новачки. А поки що не будемо «гнати коней», можливо когось і не заявимо із запланованих, можливо хтось випаде із нашої команди. У футболі трапляється багато несподіванок. Тому краще почекаємо 12 числа. А зараз можу сказати лише те, що в кожну лінію прийшли нові виконавці. В кожну лінію влито свіжу кров.

На ваш погляд, які перспективи «Зірки» в цьому сезоні?
Думаю, що мінімум для нашої команди — це потрапляння в першу десятку. А там видно буде.

Що варто зробити, щоб не повторити участі минулого сезону (12 місце)?
Нам треба мінімізувати помилки в самій грі, на полі, тримати ситуацію під контролем і робити все можливе і неможливе, щоб досягти якомога кращих результатів. На сьогоднішній день можу сказати, що результат нашої праці вже приносить нам певні дивіденди в плані формуванні команди і її гри.

Відкривати сезон «Зірці» випало в матчі проти «Закарпаття». Що скажете про цю команду?
Чесно кажучи, якби моя воля, то я не хотів би розпочинати сезон поєдинком із «Закарпаттям». Тому що це амбіціозна команда, яка ставить перед собою тільки максимальні задачі. На мою думку, у них чудовий тренер, команда має гарну комплектацію, тому нам буде доволі непросто протистояти такому супернику. Але у нас стоїть задача грати на результат проти будь-якого колективу, а як вже складеться далі — будемо бачити, як Бог дасть.

Нещодавно став відомий суперник «Зірки» в Кубку України — ФК «Львів». Як розцінюєте такий жереб?
Поки що ніяк. Зараз ми сконцентровані тільки на чемпіонаті, а кубковий поєдинок нас чекає лише в серпні. Вже ближче до самого матчу будемо дивитися, вивчати суперника і готуватися. А зараз немає сенсу це робити. Тим паче у «Львова» ще немає головного тренера, а відповідно і сама команда зміниться після приходу нового наставника.

фото Ігоря Філіпенка.

джерело Офіційний сайт ФК"Зірка"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool