Абоненти "гарячої лінії" найгостріше потребують вирішення проблем у сфері ЖКГ

Травень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Під час чергування голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка на "гарячій лінії" зателефонували семеро жителів Кіровоградщини. Більшість їхніх питань стосувалась комунальної сфери.

Зокрема, пенсіонерка з Олександрії звернулася з проханням провести ізоляцію труб теплопостачання в підвалі будинку за адресою Григорія Сокальського, 33. КП "Житлогосп" та міська влада на її звернення поки що не відреагували.

Мешканець Перегонівки (Голованівський район) прохав відремонтувати відрізок автодороги, яка пролягає по вулицям села – Столбовій, Ятранівській та через міст на вул. Котовського. Як зазначив Сергій Кузьменко, обласна влада розподілила між територіями близько 300 мільйонів гривень, які держава виділила регіонам на будівництво і реконструкцію доріг. Він підкреслив, що першочерговість виконання робіт визначає місцева влада.

Допомоги у вирішенні питання з нормалізацією водопостачання по провулку Ізмаїльському потребувала жителька Кропивницького. Вона розповіла, що з настанням літа жителі провулку вже декілька років поспіль стикаються з проблемою низького тиску води в мережі. У вечірній час її практично немає. Сергій Кузьменко запевнив жінку, що з'ясує шляхи вирішення її проблеми з директором ОКВП "Дніпро-Кіровоград", про що її буде поінформовано. Одразу після розмови із заявницею голова ОДА зателефонував керівнику підприємства Роману Ілику та доручив опрацювати порушене питання.

Кожне звернення на "гарячу лінію" взято на контроль та буде направлено для опрацювання у відповідні управління та відомства. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool