5,6 тис. одеських залізничників буде вакциновано проти грипу

Жовтень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1100 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці повним ходом триває вакцинація працівників магістралі. Щеплення проводять щороку у період сезонного підвищення захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип.

Наразі вакциновано 2,8 тис. співробітників, тобто 50% від запланованого. До групи працівників, яким обов'язково робити щеплення проти грипу входять працівники пов'язані з безпекою руху (члени локомотивних бригад: машиністи та їх помічники) та працівники, які мають безпосередній контакт з великою кількістю потенційно хворих на грип людей — це провідники, працівники залізничних вокзалів, станцій та медики відомчих лікувальних закладів.
У поточному сезоні використовується вакцина з високим рівнем безпеки в клінічному і епідеміологічному відношеннях. Щеплення проводять у галузевих медичних закладах на добровільній основі.
За словами медиків, досвід країн світу свідчить про те, що найефективнішим профілактичним захистом проти захворювання на сезонний та новий пандемічний грип є специфічна профілактика - щеплення грипозними вакцинами. Навіть у разі захворювання працівника після щеплення, перебіг хвороби буде легким і не виникне небезпечних для здоров’я ускладнень. Імунітет проти грипу виробляється протягом двох-трьох тижнів після вакцинації. Пік захворюваності на грип цього року традиційно припаде на кінець грудня, саме тому щеплення необхідно робити вже сьогодні.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool