22 червня - День скорботи і вшанування пам яті жертв війни

Червень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 3387 | Коментарі: 1

Сімдесят років поспіль гірка дата - 22 червня 1941 року нагадує нам про трагічну сторінку в історії нашого народу – Велику Вітчизняну війну. Щороку Україна вшановує пам'ять своїх синів і дочок, полеглих під час цієї страшної війни.

 
У цей день ми згадуємо усіх тих, хто не повернувся з фронтових окопів, кого замучили у концентраційних таборах та катівнях, хто жертвував найдорожчим – життям, аби наша Вітчизна була вільною від будь-якого завойовника.
Схилімо голову перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна і низько вклонімося захисникам рідної землі у День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.
Ми дякуємо кожному учаснику Великої Вітчизняної війни за героїчний бій і за героїчний труд. Запевняємо Вас, що турбота про ветеранів – це пріоритет у діяльності обласної влади. Ми не полишимо своїх ініціатив, що стосуються забезпечення транспортом, зв’язком, належним медичним обслуговуванням ветеранів Великої Вітчизняної війни.
Нехай не згасне зірка пам'яті про Ваш подвиг!


Голова обласної державної адміністрації
Сергій ЛАРІН
Голова обласної ради
Микола КОВАЛЬЧУК

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool